Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Κειμενο του Αντιγονου Γεμιστού
"Τοσο γραμμένα τα εχουν ολα πια, στα παλια τους παπουίδια αυτοι στον Δημο Βερογριάς; Εχει εδω και 6 μηνες που τους ειδοποιησα για πρωτη φορα. Μετα ξανα στους 3 μηνες . Για ενα ποτιστικο συστημα που σε μια παιδικη χαρα εχει χαλασει η βανα του και τρεχει συνεχως ( ναι εδω και 6 μηνες). Η απαντηση τους: δεν εχουμε λεφτα για να αλλαξουμε την βανα!!!!!!!!!!!!!.
Καποιος γειτονας κατι ψιλοεφταξε και σταματησε να τρεχει τοσο πολύ. Εδω και 1 μηνα παλι ομως αρχισε να τρεχει . Δεν τους ξαναπηρα τηλεφωνο. Ισως να τους ειδοποιησαν και οι δημοτικοι υπαλληλοι που περναν απο εκει. Την απαντηση την ξερω .
Ηδη οι πολιτες που κανουν υπερκαταναλωση νερου πληρωνουν προστιμα.
Ο Δημος αραγε θα πληρωσει ;
Οι υπευθυνοι αντιδημαρχοι θα πληρωσουν για την υπερκαταναλωση νερου για την οποια ευθυνονται;
Εμεις θα την αλλαξουμε την βανα μονοι μας ।Ακομα και μουσκεμα να γινουμε γιατι δεν θα σας ζητησουμε να κλεισετε το νερο για να το κανουμε , μιας και ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα στειλετε εργατη του δημου να το κανει γιατι μαλλον δεν εχετε λεφτα για να του πληρωσετε το μεροκαματο" .
*** πολυ ωραιες και οι συστασεις, για να μην δημιουργουν οι δημοτες λιμναζοντα νερα , προς αποφυγή προσελκυσης κουνουπιων που ισως και να μεταφερουν τον ΙΟ του Νείλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου